Modele de papucei tricotati


Locul I: botoseii Maro cu SNUR Verde si clopotei sau crini. Locul IA: CEI cu Ghinda. Évident, ordinea ar fi Alta pentru fetite. DIN pacate eu nu prea am rabdare sa II tricotez, Desi mi se par MINUNATI. Silvia, esti o draguta, multumesc! Ma gandesc si eu uneori, ca daca As avea un bebe, multe i-As mai lucra. Lucrul incepe cu pregătirea părții DIN série a manșetei. Se fac 22 de lațuri, folosind ambele Andrele. Se tricotează Cam 4 cm de bandă, alternând ochiul PE față cu cel PE dos. IMI plac… sandalutele….

de FAT toate sunt Absolut minunate. o zi Frumoasa! Dar ce parère ai despre acești papucei-șosete potriviți pentru casă? Par a fi foarte călduroși și comozi. Cu puțină îndemânare îi potï tricota și tu pentru a avea grijă ca picioarelor Tale să le FIE și cald, și plăcut. Tricotatul acestui Model de papucei de NUMERIQUE este simplu și ar putea să îi reușească chiar și unei meșterițe începătoare. În acest fel Cine potï tricota ciorapi călduroși fără prea mari dificultăți. Meșterițele în tricotat vin Întotdeauna cu diferite tehnici și Trucuri Care FAC acest proces mult mai ușor și mai distractiv. Se tricotează apoi Alte 4 cm PE parte din față. Și Gata, partea DIN série un ciorapului este tricotată. Se tricotează Talpa ciorapului PE față, ținând cont de faptul că trebuie să aibă 8 cm (bineînțeles, în funcție de mărimea Piciorului). Partea DIN série și Talpa ciorapului sunt Gata! Ghemulet, sandalutele Abia ieri le-AM descoperit si eu, Dar au intrat in lista favoritelor deja. Ioana, ce mi-AR placea sa-TI pot Darui o Pereche pentru cel MIC! Eu Ador sa-i Lucrezia. Prietena-japoneza, multumesc pentru vizita si pentru Comentariu, IMI face placere sa te VAD PE aici.

Șoseta se formează în același mod ca și călcâiul: se réduction ochiurile pana la 12 și apoi se adaugă pana la numărul inițial. Înălțimea ciorapului se tricotează CAM de 8 cm, fiecare rând PE față, unind la final primul Ochi cu ultimul Ochi DIN rând. Astfel, Talpa se unește cu partea Superioară a șosetei și ciorapul capătă aspectul său complet. Montați 13 ochiuri PE Andrele și împletiți 8 rânduri în punct leneș (doar pe față — Atât PE fața, Cât și PE doSul lucrului). Ciorapii tricotați astfel IES foarte reușiți și confortable. Pentru a te asigura că produsul pe care urmează să-l tricotezi se va așeza parfait PE picior, trebuie să cunoști cu exactitate dimensiunile necesare. În imaginea de mai jos sunt prezentate dimensiunile pe care trebuie să le identifici înainte de a incepe Lucrul. Apoi, Începând cu rândul 9, adăugați ochiuri în felul următor: un Ochi ridicat, 5 ochiuri în punct leneș, un jeteu, un Ochi PE față, un jeteu, 5 ochiuri în punct leneș și terminați rândul cu un Ochi ridicat. Ochiurile DIN rândurile de PE doSul lucrului se croșetează după Model, iar jeteurile — prin Ochi PE față lucrat PE stânga. Adăugați jeteuri în următoarele rânduri de PE fața lucrului, adică după și înainte de ochiurile Lucrate în punct leneș.

Repetați rândurile în acest mod PANA Când se vor Aduna 39 ochiuri PE Andrea. O altă Tehnică, apărută Recent, este mult mai ușoară și mai rapidă decat metoda clasică de tricotat ciorapi și, prin urmare, este accesibilă chiar și pentru începători. Împletiți călcâiul după principiul vârfului cipicului. Separați 9 ochiuri DIN mijloc. Lucrați ultimele 8 rânduri în punct leneș. Ochiurile Încheiați. Puteți să decorați cipicii cu fundițe, ajungeam sau moțuri. Și Gata! În mod analogue se tricotează și al doilea ciorap. ne Poti da explicatii pas cu pas cum sunt facuti fiecare? Apoi se COS în partea DIN Spate.